language2.gif (10937 byte)


titolo.gif (33393 bytes)
dedikuar Sardenja

Na ndihmoni ta p�rkthejm� edhe n� gjuh� t� tjera  

  Modifikuar p�r h�r� t� fundit: 14 marzo, 2001

TREGUES

NATYRA

HISTORIA

VENDE

NISMA

ALBUM IMAZHESH

LINKS

CREDITE

lite-giudeu.jpg (2398 byte)Pula dhe Bregu i Jugut
Nj� p�rshkrim i kujdessh�m, i shoq�ruar nga imazhe t� shk�lqyera t� Bregut Jugor te Sulcis.
map-lite.gif (1315 byte)Udh�timi virtual n�p�r Sulcis Eksploroni territorin e Sulcis duke u konsultuar me harta t� detajuara dhe duke admiruara pamjet piktoreske t� k�tij vendi. Nj� fshat n� zgjerim: Capoterra
Nj� profil i plot� historik i fshatit t� Capoterras nga parahistoria deri n� dit�t tona.
orchidlite.jpg (2797 byte)Orkidet spontane t� Sardenj�s
Edhe pse k�to bim� t� sjellin nd�r mend peizazhet ekzotike te pyjeve tropikale, plot 60 specie t� ndryshme lul�zojn� n� Sardenj�. Do t� zbulojm� sekretet e luleve t� tyre shum�form�she e shum�ngjyr�she.
Fluturim mbi Sulcis
Disa fotografi t� mrekullueshme t� Sulcis Lindor t� marra nga ajri.

sbarblite.jpg (2949 byte)Santa Barbara Mrekullia e historis� dhe legjend�s.

grapes.gif (1551 byte)Enogastronomia
Ver�rat dhe recetat e kuzhin�s sardenjase.
Lista Junior Researcher  T� abonuarit n� Junior Research�r List t� Linea Poggio, marrin nj� baz� t� dh�nash t� krijuar posa��risht p�r t� kontaktuar dhe ndihmuar midis t� rinjve k�rkues n� t� gjith� bot�n.
Rezervat natyrale t� Monte Arcosucartello-lite.jpg (2733 byte)
Nj� nga faqet m� t� bukura dedikuar parkut t� par� t� v�rtet� natyror t� Sardenj�s.
Drejt Oazeve Ndiqni ndjenjat q� p�rshkojn� Parkun Natyral t� M. Arcosu.

Historia e Nor�s dhe e Sardenj�s. Nj� k�rkim interesant i marr� nga klasa 2�C e shkoll�s s� mesme "B. Croce" e Pules. Esht� fryti i par� i bashk�punimit midis Linea Poggios dhe shkollave t� Sulcis.

T� reja
Lista Isola Sarda
Isola Sarda: nj� aventur� e re
 

Telefoni antimashtrues
10 vjet t� GRUSAP-it

 

 Na d�rgoni nj� p�rsh�ndetje: 

   

barra.gif (1564 bytes)

Isola Sarda 1997-2005 - Associazione Culturale Ciberterra - Responsabile: Giorgio Plazzotta
I contenuti appartengono ai rispettivi autori - Tutti i diritti riservati
The contents belong to the respective authors - All rights reserved